Våre Prosjekter

19 leiligheter skal bygges for Holtan Utvikling AS. Oserød Hageby består av rekkehus fra
102 kvm til 113 kvm og leiligheter i 4-mannsboliger størrelse på 90 kvm.

Prosjekt for Vestfold fylkeskommune på Re videregående skole. Dette blir nytt bruksområde for elevene på Bygg & Anleggslinjen
ved skolen.

Pors Hageby som ligger rett ved Pors Stadion skal inneholde 46 nye leiligheter. Graf Entreprenør er totalentreprenør, og har vært ansvarlig for utviklingen av prosjektet. 

Nabolaget består av 14 leiligheter på Hovet i Porsgrunn. Byggene stod ferdig November 2016. Bo-formen i Nabolaget ble en virkelig suksess som er mye omtalt i ettertid.

For Norsk Modul AS har Graf Entreprenør bygget en ny produksjonshall på totalt 1500 kvm. Bygget er oppført som et stålbygg med kontor- og produksjonsarealer.

I Kjærlighetsstien i Bamble kommune utviklet og oppførte vi 8 leiligheter.

På Nordbøåsen bygges det totalt 18 leiligheter av variert bebyggelse. Graf Entreprenør har vært ansvarlig for hele prosessen fra start til slutt.

I Limihagen i Skien kommune har Graf Entreprenør tegnet og utviklet 48 leiligheter for kunde. Første byggetrinn er nå igangsatt og vil ferdigstilles våren 2019.

For Haukelifjell Skisenter AS ble det bygget ut et nytt leilighetsbygg for utleie. Bygget går over 4 etasjer, og ble bygget over eksisterende tunnel.

For SG-Handel oppførte vi deres nye butikk 2017. Bygget er oppført som et stålbygg med både kontor, salg og lagerarealer.

GRIVITUNET

Består av 24 leiligheter sentralt i Bø kommune. Prosjektet ble oppført i 2015-2016

I Bliksekilen i Tønsberg har Graf Entreprenør utviklet og levert to byggetrinn i form av eneboliger og tomannsboliger. 

28 leiligheter som skal oppføres for Furuset Utbygging AS. 

Oppføring av kontor og lagerbygg for Nytt Rør Eiendom. 

8 leiligheter som ble oppført for Stathelle Utvikling AS.

14 leiligheter oppført for Heistad Utbygging AS.